Tietosuojaseloste

Henkilötietolain (523/1999) 10 §:n mukainen rekisteriseloste

Rekisterinpitäjä

Muistojen paratiisi
Y-tunnus: 1818885-7
Kotipaikka Orimattila
Puhelin 0400794681
Sähköposti info@modeltoys.net

Rekisteriasioista vastaava yhteyshenkilö

Pekka Stellberg
Puhelin 0400794681
Sähköposti info@modeltoys.net

Henkilörekisterin nimi

modeltoys.net asiakasrekisteri

Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

modeltoys.net asiakasrekisterin henkilötietojen käsittelyn tarkoituksena on asiakassuhteen hoitaminen ja asiakasviestintä sekä tiedottaminen.

Henkilö voi poistua rekisteristä pyytämällä sitä rekisterinpitäjältä info@modeltoys.net tai sähköpostiviestissä olevan linkin kautta.

Rekisteröitävät tiedot

modeltoys.net asiakasrekisteriin merkitään seuraavat tiedot:
- asiakasnumero
- yrityksen nimi
- yhteyshenkilön nimi
- katuosoite, postinumero, postitoimipaikka
- y-tunnus
- puhelinnumero
- sähköpostiosoite
- kotisivujen osoite
- verkkotunnuksen/webhotellin palveluntarjoaja

Säännönmukaiset tietolähteet

modeltoys.net asiakasrekisterin tietolähteenä toimii asiakkaan kertomat laskutustiedot rekisterinpitäjälle. Rekisterinpitäjä voi täydentää tietoja YTJ:stä.

Henkilötietojen luovuttaminen

Tietoja voidaan luovuttaa henkilörekisteristä ainoastaan seuraavissa tapauksissa: lainsäädännön niin velvoittaessa.

Tietojen siirto EU:n tai ETA:n ulkopuolelle

Rekisterinpitäjä käyttää haukka.ix.fi ja gmail.com-sähköpostipalvelua tiedottamisen lähettämisessä. haukka.ix.fi ja gmail.com, siirretään asiakasrekisteristä henkilön sähköpostiosoite, jolloin henkilötietoja siirtyy Euroopan Unionin ulkopuolelle. Henkilötiedot ovat kuitenkin suojattuna henkilötietolain edellyttämällä tavalla, haukka.ix.fi ja gmail.com kuuluu USA:n ja EU:n välisen Privacy Shield -kehyksen sertifioitujen yritysten listalle. Lue lisää haukka.ix.fi ja gmail.com sivuilta.

Rekisterin suojaus

Fyysisessä muodossa oleva aineisto

Lähtökohtaisesti henkilötietoja ei käsitellä manuaalisesti. Mikäli jotain tietoja joudutaan käsittelemään manuaalisesti, henkilötietoja sisältävät asiakirjat tuhotaan asianmukaisesti käsittelyn jälkeen.

Sähköisesti tallennetut tiedot

Sähköisessä muodossa olevat tiedot säilytetään modeltoys.net:in tietojärjestelmissä, joissa käytetään sekä teknisiä että ohjelmallisia keinoja tietoturvallisuuden varmistamiseksi. Tällaisia keinoja ovat mm. palomuurit ja ssl-salaus.

Tietojen tarkastusoikeus ja korjaaminen

Asiakkaalla on oikeus tarkastaa, mitä häntä koskevia tietoja henkilörekisteriin on tallennettu. Tarkastuspyynnön toteuttamiseksi rekisteröidyn tulee olla yhteydessä yhteyshenkilöön. Yhteystiedot näkyvät yllä. Yhden (1) tarkastuspyynnön käsittely vuodessa on rekisteröidylle maksutonta.

Asiakkaalla on lisäksi oikeus vaatia rekisterissä olevan virheellisen tiedon korjaamista. Tietojen korjauspyynnössä on yksilöitävä korjattava virhe ja ilmoitettava korjatut tiedot. Korjauspyynnön toteuttamiseksi rekisteröidyn tulee olla yhteydessä yhteyshenkilöön.

Muut asiakkaan oikeudet

Asiakkaalla on oikeus kieltää itseään koskevien tietojen käyttö laissa määriteltyihin tarkoituksiin. Tällainen kielto voidaan antaa milloin tahansa yllä mainitulle yhteyshenkilölle.